Dækskifte på alle biltyper

Vi skifter dine dæk, så du er hurtigt videre

Trænger dækkene på din bil til at blive skiftet ud med nye dæk? Hos TB Autoservice tilbyder vi dækskifte på din bil, så du nemt og hurtigt kan komme videre uden unødvendig ventetid. Uanset om din bil er punkteret, din dæk er slidte, eller du skal have skiftet sommerdækkene ud med vinterdæk, så klarer vi det for dig.

Vi tilbyder dækskifte på alle bilmærker og modeller – både personbiler og varevogne – for bilglade beboere i Kalundborg, Gørlev, Jyderup og de omkringliggende byer. Vi ved, hvor ubelejligt det er, når din bil skal på værksted, og vi ønsker derfor altid at hjælpe dig nemt og hurtigt videre til en billig pris. Det gør vi ved at være fleksible i forhold til vores service, og ved at arbejde med dæk- og bilreparationer 24 timer i døgnet.

Vi opbevarer også dine dæk for dig

Det kan fylde utroligt meget at have fire bildæk med fælge liggende både sommer og vinter i dit skur eller i din garage. Vi tilbyder derfor at opbevare dine sommer- og vinterdæk for dig, så du ikke behøver at have dem stående derhjemme, når de ikke er i brug.

Er du i tvivl om, hvordan du vælger de bedste dæk til din bil, er du meget velkommen til at komme forbi vores værksted med din bil. Vi har mange års erfaring med udskiftning af dæk og kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning og vedkommende service, så du får den perfekte løsning til dig og din bil.

Kontakt os for et tilbud på dækskifte

Prisen på dækskifte afhænger af, hvilken type dæk du skal have skiftet ud, hvilke fælge du vil have, om du skal have kalibreret dækkene og meget andet. Du kan derfor kontakte os og fortælle om dit behov for dækskifte eller komme ned på værkstedet med din bil, og så kan vi komme med et uforpligtende tilbud til dig. Kom hurtigt videre med TB Autoservice.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på alle bilmærker

​Vores kunder har førsteprioritet, og vi forsøger altid at finde den bedste løsning. Vi udvikler os hele tiden ved at holde os opdateret med de nyeste teknologier, så vores kunder kører herfra tilfredse.

Flere

Års erfaring

100%

Fleksibilitet – fleksibel service

8-20

Lang åbningstid om tirsdagen

Besøg vores Facebook

​Følg med på de sociale medier

Er du interreseret i at følge med i vores hverdag, er du mere end velkommen til at tage et kig ind på vores egen eller vores samarbejdspartner Hella Service Partner´s Facebookside​. Vi opdaterer løbenede vores profil med spændende projekter.

TB Autoservice 

Vi har eksisteret siden 2012 og er dit lokale autoværksted i Kalundborg. 

Vi er et alsidigt og erfarent autoværksted, der tilbyder alt fra serviceeftersyn til dækskifte, samt reparationer af alle biltyper.

Vurderet 4,3 ud af 5 baseret på 43 bedømmelser.​

Åbningstider​

Mandag

08.00 – 16.00​

Tirsdag

08.00 – 20.00​

Onsdag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 17.00​

Weekend og helligdage

Efter aftale

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

TB autoservice

Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2012 0915

E-mail: tblebo@gmail.com