Professionel klargøring til syn – kom godt igennem dit bilsyn

Vi gør din bil klar til synstjek

Skal din bil snart til sit regelmæssige synstjek? Hvis du har en ældre bil, eller hvis du mistænker, at der er noget i vejen med din bil, kan du med fordel få tjekket op på det, inden den skal til serviceeftersyn. Så undgår du nemlig at bruge ekstra tid og penge på et omsyn, hvis ikke din bil består synstjekket.

Hos TB Autoservice kan vi tilbyde klargøring til syn af din bil på vores værksted i Kalundborg. Her betjener vi kunder, der kommer fra hele området, bl.a. omkringliggende byer som Gørlev og Jyderup. Med professionel klargøring af bil til syn sikrer du dig, at du kommer godt igennem dit synstjek af bil, da vi laver de fornødne justeringer og reparationer forud for eftersynet.

Spar penge med klargøring til syn

Synsklargøring er særligt vigtigt for dig, der har en ældre bil eller af andre årsager frygter, at din bil ikke kan bestå det regelmæssige eftersyn, der sikrer din garanti. Klargøring til syn er derfor en god økonomisk beslutning, da du både opretholder din bilgaranti og sparer omkostningerne ved et omsyn.

Når vi gør din bil klar til synet, tjekker vi alle de ting, der også vil blive kigget på til et eftersyn. Opdager vi et problem eller en mangel kan vi naturligvis tilbyde dig den nødvendige reparation til en god pris. På den måde sikrer du dig, at din bil kommer til at bestå synet. Ved klargøringen kan vi blandt andet tjekke bilens styretøj, kobling, bremser, udstødning, dæk og meget andet.

Kontakt os og få din bil gjort klar

Hvis du ønsker at bestille tid til klargøring til syn af din bil, så kan du ringe til os eller booke en tid via vores online bookingsystem. Vores priser afhænger af, hvad der i sidste ende skal laves på din bil, men vi står klar i værkstedet til at tage en snak med dig om processen. Med os med din side kan du vide dig sikker på, at din bil kommer godt igennem sit synstjek.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på alle bilmærker

​Vores kunder har førsteprioritet, og vi forsøger altid at finde den bedste løsning. Vi udvikler os hele tiden ved at holde os opdateret med de nyeste teknologier, så vores kunder kører herfra tilfredse.

Flere

Års erfaring

100%

Fleksibilitet – fleksibel service

8-20

Lang åbningstid om tirsdagen

Besøg vores Facebook

​Følg med på de sociale medier

Er du interreseret i at følge med i vores hverdag, er du mere end velkommen til at tage et kig ind på vores egen eller vores samarbejdspartner Hella Service Partner´s Facebookside​. Vi opdaterer løbenede vores profil med spændende projekter.

TB Autoservice 

Vi har eksisteret siden 2012 og er dit lokale autoværksted i Kalundborg. 

Vi er et alsidigt og erfarent autoværksted, der tilbyder alt fra serviceeftersyn til dækskifte, samt reparationer af alle biltyper.

Vurderet 4,3 ud af 5 baseret på 43 bedømmelser.​

Åbningstider​

Mandag

08.00 – 16.00​

Tirsdag

08.00 – 20.00​

Onsdag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 17.00​

Weekend og helligdage

Efter aftale

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

TB autoservice

Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2012 0915

E-mail: tblebo@gmail.com