Serviceeftersyn på alle biler

Undgå unødvendige reparationer med service på bil

Er det ved at være tid til et serviceeftersyn af din bil? Hvis du ønsker at opretholde garantien på din bil og samtidig undgå uforudsete reparationer og regninger, er det vigtigt, at du kommer til serviceeftersyn hos en professionel automekaniker. Hos TB Autoservice tilbyder vi service på bil, så du kan sikre dig, at din bil kører, som den skal.

Vi har et værksted Kalundborg, hvorfra vi laver serviceeftersyn på biler af alle mærker. Du kan derfor nemt komme forbi til service på bil, hvis du er bosat i de omkringliggende byer, eksempelvis Jyderup og Gørlev. Vi ønsker altid at være fleksible og imødekommende overfor vores kunder. Derfor har vi gode åbningstider, herunder tirsdagsåbent til kl. 20.00, og vi arbejder dedikeret på at få din bil repareret hurtigst muligt.​

Vi går din bil i sømmene med vores serviceeftersyn

Vi tilbyder forskellige former for bilservice alt afhængigt af, hvad du ønsker, og din bil har behov for. Vores serviceeftersyn kan blandt andet indeholde olieskift, kontrol af bremser, vinduesviskere, lys, instrumentbræt, justering af dæktryk, airconditionservice og meget andet. Uanset hvad din bil har brug for at få tjekket og justeret, klarer vi det.

For at opretholde garantien på din bil er det vigtigt, at dit serviceeftersyn bliver lavet efter bilfabrikantens forskrifter. Og da teknologien hele tiden udvikler sig, bør du også finde en mekaniker, der kan lave service på bil, som følger med de seneste innovationer. Vi udvikler os derfor hele tiden, holder os opdaterede og tager den nødvendige efteruddannelse, så vi kan tilbyde korrekt service på alle biler.

Book en tid online

Hvis du ønsker et tilbud på eftersyn af din bil, eller hvis du vil booke en tid til bilservice, så kan du enten ringe til os eller benytte dig af vores online bookingsystem. Vi sætter vores kunder i førersædet, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig og din bil godt og hurtigt videre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på alle bilmærker

​Vores kunder har førsteprioritet, og vi forsøger altid at finde den bedste løsning. Vi udvikler os hele tiden ved at holde os opdateret med de nyeste teknologier, så vores kunder kører herfra tilfredse.

Flere

Års erfaring

100%

Fleksibilitet – fleksibel service

8-20

Lang åbningstid om tirsdagen

Besøg vores Facebook

​Følg med på de sociale medier

Er du interreseret i at følge med i vores hverdag, er du mere end velkommen til at tage et kig ind på vores egen eller vores samarbejdspartner Hella Service Partner´s Facebookside​. Vi opdaterer løbenede vores profil med spændende projekter.

TB Autoservice 

Vi har eksisteret siden 2012 og er dit lokale autoværksted i Kalundborg. 

Vi er et alsidigt og erfarent autoværksted, der tilbyder alt fra serviceeftersyn til dækskifte, samt reparationer af alle biltyper.

Vurderet 4,3 ud af 5 baseret på 43 bedømmelser.​

Åbningstider​

Mandag

08.00 – 16.00​

Tirsdag

08.00 – 20.00​

Onsdag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 17.00​

Weekend og helligdage

Efter aftale

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

TB autoservice

Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2012 0915

E-mail: tblebo@gmail.com