TB autoservice​

Om os

TB Autoservice har eksisteret siden 2012 og er dit lokale autoværksted i Kalundborg.

Vi er et alsidigt og erfarent autoværksted, der tilbyder alt fra serviceeftersyn til dækskifte, samt reparationer af alle biltyper. Vi bestræber os på at løse både små og store opgaver, hvor sikkerhed og kvalitet altid er i fokus, så kunden får den bedste oplevelse. Vi er en mindre virksomhed, men det ændrer ikke på, at kundens tilfredshed kommer i første række. Vi har stort fokus på vores kunders behov og stræber efter at yde den bedste service. Derfor kan kunden altid forvente fornuftige priser, kvalitet frem for kvantitet og en bil der er sikkert kørende efter et besøg hos os. Du er altid velkommen på værkstedet eller til at kontakte os, for at høre nærmere om netop din bils behov.

Thomas Borring

My

Lasse

Service på alle bilmærker

​Vores kunder har førsteprioritet, og vi forsøger altid at finde den bedste løsning. Vi udvikler os hele tiden ved at holde os opdateret med de nyeste teknologier, så vores kunder kører herfra tilfredse.

Flere

Års erfaring

100%

Fleksibilitet – fleksibel service

8-20

Lang åbningstid om tirsdagen

Besøg vores Facebook

​Følg med på de sociale medier

Er du interreseret i at følge med i vores hverdag, er du mere end velkommen til at tage et kig ind på vores egen eller vores samarbejdspartner Hella Service Partner´s Facebookside​. Vi opdaterer løbenede vores profil med spændende projekter.

TB Autoservice 

Vi har eksisteret siden 2012 og er dit lokale autoværksted i Kalundborg. 

Vi er et alsidigt og erfarent autoværksted, der tilbyder alt fra serviceeftersyn til dækskifte, samt reparationer af alle biltyper.

Vurderet 4,3 ud af 5 baseret på 43 bedømmelser.​

Åbningstider​

Mandag

08.00 – 16.00​

Tirsdag

08.00 – 20.00​

Onsdag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 17.00​

Weekend og helligdage

Efter aftale

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

TB autoservice

Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2012 0915

E-mail: tblebo@gmail.com