Pas godt på din bil med olieskift

Vi sørger for at vedligeholde din bil

Trænger din bil til at få skiftet olie eller oliefilter? Hvis du ønsker at undgå store uforudsete reparationer – og derved regninger – er det vigtigt, at du vedligeholder din bil ordentligt. Det kan du blandt andet gøre ved at foretage regelmæssige olieskift. Ved at skifte olien på din bil forlænger du nemlig motorens levetid og undgår at udsætte den for unødvendig slitage.

Hos TB Autoservice kan vi tilbyde olieskift og skift af oliefilter fra vores værksted i Kalundborg til alle bilejere i området, herunder Gørlev og Jyderup. Vi skifter olie på alle bilmærker og -modeller, og vi kan også skifte olien på din varevogn, autocamper eller veteranbil.

Hvorfor er olieskift vigtigt?

Olien i din bil er med til at sørge for, at bilen er velholdt, da den smører motoren og medvirker til at fjerne snavs. Omvendt kan gammel, snavset olie slide på motoren, øge dit brændstof forbrug og i værste fald brænde motoren sammen. Det er derfor heller ikke nok bare at fylde ny olie på din bil, da snavs og andet forurening samler sig i den gamle olie og gør skade på motoren.

Regelmæssige olieskift er derfor vejen frem, hvis du ønsker at have en velkørende bil i mange år – uden unødvendige besøg hos en automekaniker. Olieskift på bil er heldigvis en nem og billig service, og hos TB autoservice benytter vi os udelukkende af kvalitetsolie, der passer bedst muligt på den bil.

Kontakt os eller kom forbi med din bil

Hvis du har brug for et olieskift eller vil have tjekket, om din bil har brug for ny olie, så kan du enten ringe til os, booke en tid online eller komme ned forbi vores værksted for at få et tilbud. Vi har gode, fleksible åbningstider – om tirsdagen har vi åbent helt til kl. 20.00 – og vi arbejder dag og nat i værkstedet, så du nemt og hurtigt kan få din bil tilbage på vejene – velholdt og godt kørende.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på alle bilmærker

​Vores kunder har førsteprioritet, og vi forsøger altid at finde den bedste løsning. Vi udvikler os hele tiden ved at holde os opdateret med de nyeste teknologier, så vores kunder kører herfra tilfredse.

Flere

Års erfaring

100%

Fleksibilitet – fleksibel service

8-20

Lang åbningstid om tirsdagen

Besøg vores Facebook

​Følg med på de sociale medier

Er du interreseret i at følge med i vores hverdag, er du mere end velkommen til at tage et kig ind på vores egen eller vores samarbejdspartner Hella Service Partner´s Facebookside​. Vi opdaterer løbenede vores profil med spændende projekter.

TB Autoservice 

Vi har eksisteret siden 2012 og er dit lokale autoværksted i Kalundborg. 

Vi er et alsidigt og erfarent autoværksted, der tilbyder alt fra serviceeftersyn til dækskifte, samt reparationer af alle biltyper.

Vurderet 4,3 ud af 5 baseret på 43 bedømmelser.​

Åbningstider​

Mandag

08.00 – 16.00​

Tirsdag

08.00 – 20.00​

Onsdag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 17.00​

Weekend og helligdage

Efter aftale

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

TB autoservice

Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2012 0915

E-mail: tblebo@gmail.com